Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Látogatás korlátozása

Az ÉSZAK-PESTI CENTRUMKÓRHÁZ - HONVÉDKÓRHÁZ területén 2023. november 11.-től további intézkedésig látogatási korlátozás került elrendelésre.

Részletek

felhívás

ÖKSZ_2022_videopic

Jelentkezz Önkéntes Katonai Szolgálatra!

Ha nem vettek fel az egyetemre vagy a főiskolára, esetleg el kell halasztanod a felsőfokú tanulmányaidat, akkor jelentkezz Önkéntes Katonai Szolgálatra 💪 Így kipróbálhatod magad rövidebb időre a katonai pályán, plusz pontokat szerezhetsz a következő felvételidhez, fizetést, illetve egyéb juttatásokat is kaphatsz 1️⃣6️⃣ 3️⃣2️⃣ 6️⃣4️⃣ Nem beszélve az életre szóló kalandról, ami rád vár 🤜🤛

korhaz_01_nagy_680

Lakossági felhívás

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

ESZA