Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

különleges beavatkozás

MB4A7206

Egy éjszaka – két életmentő műtét a Honvédkórház Érsebészetén

Két, szokatlanul hasonló műtéti beavatkozást hajtottak végre egy éjszakai ügyelet során az MH Egészségügyi Központ Honvédkórház Szív-, Ér-, és Mellkassebészeti Osztályán 2021. november 2-án.

20211005_104937_jav

Komplex urológiai és érsebészeti műtét az MH Egészségügyi Központban

2021. október elején összetett urológiai és érsebészeti műtét végeztek kollégáink egy vese daganatos betegnél a Podmaniczky utcai telephelyen.

SinglePDF2113-01

A szétválasztó műtét 2. évfordulója

Immár két éve, hogy 2019. augusztus 01-02. között sikeresen véget ért a bangladesi sziámi ikreket szétválasztó több mint 30 órás műtét.

RT1_7601_1200

Ozaki technikával végeztek szívműtétet a Honvédkórházban

Nem mindennapi szívsebészeti beavatkozásra került sor a Honvédkórházban, amelynek során Dr. Székely László főorvos és csapata a beteg saját szívburkából készített szívbillentyűt egy veleszületett aortaszűkülettel műtött betegnek.

1

Intézmények közötti együttműködés egy kamasz fiú ellátásáért

Egy sérült fiatal ellátásában vettek részt az MH Egészségügyi Központ (MH EK)és a Magyar Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának szakemberei.

2

Csapatmunka a műtőben

Ritka, több orvosi szakterület részvételét igénylő hasi aneurizma műtétet végeztek el a Honvédkórház orvosai 2021. május 13-án az MH Egészségügyi Központ székhelyén.

szívseb eljaras

Különleges szívsebészi eljárás a Honvédkórházban

Első alkalommal hajtottak végre egy olyan ritkán alkalmazott szívsebészi műtétet a Honvédkórházban, amelynek lényege, hogy olyan betegek esetében is elvégezhető, akik számára a hagyományos módszerek nem alkalmazhatók. A nem mindennapi beavatkozásra az érintett orvosok és a munkájukat segítő egészségügyi szakemberek kiemelt figyelemmel készültek fel.

ESZA