Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

A Magyar Ápolók napját ünnepeltük

Szerző: MH Egészségügyi Központ | Fotó: MH Egészségügyi Központ |  2023. február 19., vasárnap 5:43

Február 19-én, Kossuth Zsuzsanna születésnapján a Magyar Ápolók napját ünnepeljük, tisztelegve minden ápoló áldozatos munkája előtt. Ebből az alkalomból került megrendezésre az Észak-Pesti Centrumkórház – Honvédkórházban az ünnepség, melynek keretében – a megemlékezés mellett – a kórház vezetősége elismeréseket adott át azon szakdolgozók részére, akik odaadó munkájukkal kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.

Az ünnepségen Prof. Dr. Wikonkál Norbert Miklós, az ÉPC-HK főigazgatója ünnepi köszöntőjében kihangsúlyozta: „a mindennapi nehézségeken túl ma ünneplünk. Ünnepeljük a sors által adott hivatást! A sikereket, eredményeket. Legyünk büszkék azokra, akik évek óta szolgálják a betegellátást! Gratuláljunk azoknak, akik a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtották az elmúlt évben és években!”

_MG_9960

Majd Badó Erika, a Szanatórium utcai telephely intézetvezető ápolási helyettesének beszéde következett, aki amellett, hogy bemutatta Kossuth Zsuzsanna páratlan munkásságát, felidézte a kórház elmúlt évének kiemelkedő eredményeit, visszaemlékezve arra, hogy a járványidőszakban, nem mindennapi körülmények között kellett teljesíteni a kollégáknak.

Ápolók napja (4 of 28)

Végül a díjazottak és a meghívottak a Magyar Örökség és Prima Primissima díjas Honvéd Együttes zenekarának előadását hallgathatták meg.

Ápolók napja (20 of 28)

Köszöntjük minden szakdolgozónkat, és ezúton is gratulálunk az elismerésben részesült kollégáinknak!

ESZA