Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Vitalitás II. Osztály

DSCF9088_high
Bemutatkozás

Az Észak-Pesti Centrumkórház – Honvédkórház Vitalitás II. Osztálya a D épület, 8. emeletén várja a Podmaniczky utcai telephely fekvőbeteg osztályairól azokat a pácienseket, akik szeretnének igényesen kialakított környezetben, magasan képzett szakszemélyzet segítségével gyógyulni. Az Centrumban a következő osztályok betegeit fogadják az osztály elhivatott és nagy gyakorlattal rendelkező munkatársai: belgyógyászat, bőrgyógyászat, fül-orr gégészet, gasztroenterológia, nőgyógyászat, ortopédia, reumatológia, sebészet, szemészet, urológia.

A hotelszolgáltatást nyújtó aktív fekvőbeteg részleg napi térítés ellenében vehető igénybe, melynek összege 49 000 Forint, ezen költség magába foglalja az egy-, kétágyas elhelyezést a fürdőszobával, légkondicionálóval, hűtővel és televízióval ellátott szobákban. Hozzátartozóval együtt is van lehetőség a Centrum szolgáltatásait igénybe venni, a kísérő díja 24 500 Forint, mely háromszori étkezést tartalmaz. A maximális komfort jegyében az egyénre szabott étkezés is megoldható, többféle menüből választva, a kezelőorvossal és dietetikussal történt egyeztetést követően. A részlegen társalgó, étkező, valamint panorámás, hat fő fogadására alkalmas számítógéppel és internet hozzáféréssel ellátott tárgyaló helyiség is rendelkezésre áll.

A Centrumban történő elhelyezés a kezelőorvos tudtával és engedélyével vehető igénybe, aki a betege további gyógyulását már itt kíséri figyelemmel. A vizsgálatokra előre egyeztetett időpontokban kerül sor, ahova – amennyiben a részleg vizsgálóiban nincs rá lehetőség – mindenkit elkísérnek.

A Vitalitás II. Osztályt ajánljuk mindenkinek, aki hisz abban, hogy a minket körülvevő környezet harmóniája, és a betegcentrikus, empatikus, individuális ápolás nagy szerepet játszik a gyógyulásban.

DSCF8973_high
DSCF9041_high
ESZA