Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Egy anyuka szülésélménye

2022. szeptember 7., szerda 9:42

Fogadjátok és olvassátok szeretettel Gál-Kun Katalin örömteli szülésélményét:

"Augusztus 6-án született meg az első babánk; 7:30-kor keltem fel a fájásokra és 9:26-ra értünk a kórházba, 5 perces fájásokkal.
Köszönöm az ügyeletes orvosnak; Dr Wachtler Dávidnak és Streit Krisztina szülésznőnek, hogy még a hisztim ellenére is lelkesen bíztattak és végül burokrepesztés után, egy kis oxitocin segítségével 11:23-kor, extra gyorsasággal megszületett a kisfiunk. Mivel Superboyként🦸‍♂️érkezett (a fejénél volt az egyik keze), így a gátmetszés (szerencsére csináltak) ellenére tovább repedtem. A varrást Dr. Kiss Attila főorvos végezte el és Ő is végtelenül türelmes és kedves volt. Nagyon jó érzés, hogy miután bekerültem a megfigyelőbe, jött gratulálni és megnézni, jól vagyok-e. De természetesen köszönöm az egész stábnak, akik ott voltak még.

2 nap helyett 3 napot kellett bent töltenem, az alatt mindenki nagyon kedves és segítőkész volt, egy csecsemős nővért leszámítva, aki elég fura módon fejezte ki magát és nem igazán kaptam semmilyen segítséget tőle. De szerencsémre, az utána jövő éjszakás műszakban lévő, fiatal, hosszú fekete hajú lány (nem kérdeztem meg sajnos a nevét) sokkal nagyobb türelemmel volt felém és segített, ami átlendített az egész napos negatív érzésből.

Továbbá szeretném megköszönni Dr. Ágoston Barnabás doktor úrnak, hogy végig kísérte a várandósságom és minden kérdésemre készségesen válaszolt és a megnyugtató szavakat a genetikai tanácsadáson Dr. Tidrenczel Zsoltnak. A genetikai ultrahangok alkalmával pedig Dr. Koppány Bálintnak a részletes tájékoztatást és hogy készíthettem fotót a monitoron lévő babánkról a szoros időbeosztás ellenére is.

Mindenkinek legalább ennyire pozitív élményeket kívánok ☺️"

baba 20220907
Címkék
ESZA