Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Látogatás korlátozása

Az ÉSZAK-PESTI CENTRUMKÓRHÁZ - HONVÉDKÓRHÁZ területén 2023. november 11.-től további intézkedésig látogatási korlátozás került elrendelésre.

Részletek

Jelentős sebészeti beavatkozás

2020. június 2., kedd 11:29

Az MH Egészségügyi Központ Általános Sebészeti Osztályán a kialakult járványügyi helyzetben is több, jelentős, az intézmény életében újszerű műtétet hajtottak végre laparoscopos eljárással. A beavatkozás országos viszonylatban is kiemelkedő.

1609152243
A sebészeti osztályon folyamatos a fejlődés, átalakulás annak érdekében, hogy az osztály a hazai sebészetben mind a haladó laparoscopos profilokban, mind pedig a hepato-pancreato-biliaris sebészetben kiemelkedő szerepet tölthessen be, ezáltal is biztosítva az MH EK magasszínvonalú betegellátását. Világszerte nőtt az igény a haladó laparoscopos műtétek elvégzése iránt. Az Általános Sebészeti Osztályon a laparoscopos vastagbélműtétek már rutinszerűvé váltak.

Az országban is korlátozott számban végzett minimál invazív pancreas beavatkozások elindulhattak, így továbblépést jelent az intézményben sikeresen elvégzett hasnyálmirigy farok eltávolítása minimál invazív „kulcslyuk” módszerrel.

1609152243
ESZA