Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az ÉPC-Honvédkórház új weboldala

Az ÉPC-Honvédkórház új weblapja a https://epc.euintezmeny.hu címen érhető el.

Részletek

Kollégáink a 62. Lourdes-i Nemzetközi Katonai Zarándoklaton

Szerző: MH Egészségügyi Központ | Fotó: Rácz Tünde |  2022. május 16., hétfő 10:00

Véget ért a 62. Nemzetközi Katonai Zarándoklat háromnapos rendezvénysorozata. Az MH Egészségügyi Központot 22 fő képviselte, a csapatot Dr. Muzsay Ildikó ezredes, az intézmény parancsnokhelyettese vezette.

A rendezvényen kollégáink magyar nyelvű szentmisén vettek részt a Jelenések Barlangjánál május 13-án, pénteken, a kora reggeli órákban. A szentmiséhez online is lehetett csatlakozni. Azok részére, akik először látogattak el a zarándoklatra, a tábori lelkészek mutatták meg a kegyhely és a város nevezetes helyeit. Közös imádság és gyertyagyújtás volt a közös program, melyet a Nemzetközi Megnyitóünnepség követett a X. Szent Piusz földalatti bazilikában.

A programokban bővelkedő út számos fakultatív lehetőséget is nyújtott kollégáink számára a kötelező, hagyományos programpontokon kívül: többek között zenekarok fesztiválján, nemzetközi sportos kihíváson is részt vehettek.

A Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség elöljárói is csatlakoztak a rendezvényhez: Benkő Tibor honvédelmi miniszter és Sándor Zsolt vezérőrnagy, a Magyar Honvédség parancsnokának helyettese.

Címkék
ESZA