Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Nyitólap

IMG_0189_1200

Jeles évforduló

Hatvan éve dolgozik a Honvédkórházban Dr. Liptay László nyugállományú orvos ezredes. A jeles esemény alkalmából szervezett ünnepségen köszöntötte Őt az I. Belgyógyászati Osztály, 2023. szeptember 14-én.

TUN_1655

Kilencven éve gyógyítanak Hévízen

Fennállásának kilencvenedik évfordulóját ünnepelte a MH Egészségügyi Központ Mozgásszervi Rehabilitációs Intézet szeptember 13-án. A hévízi ünnepségen felavatták az intézet első épületét tervező, Kaplonyi László mérnök százados emléktábláját.

64f4d2054baca051403197

Tapasztalatok alapján

Civil és katonai állományban lévő orvosok, valamint műtéti szakasszisztensek vettek részt az „Advanced Surgical Skills for Exposure in Trauma - Plus” (ASSET Plus) elnevezésű, harctéri tapasztalatokon alapuló sebészeti képzésen Budapesten, amelyet a Semmelweis Egyetem Patológiai, Igazságügyi és Biztosítási Orvostani Intézetében augusztus 31-én és szeptember 1-jén tartottak. Az MH Egészségügyi Központ (MH EK) – a Semmelweis Egyetemmel együttműködve – további képzések magyarországi meghonosítását tervezi.

DSC01928

Együttműködési megállapodás: egészségügy és informatika egy helyen!

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ és a Kodolányi János Egyetem együttműködési megállapodást írt alá, amellyel új lehetőségeket kínálnak az egészségügyi informatika specializáción lévő hallgatók számára.

Névtelen

Elismerés és születésnap

Dr. Suri Csilla orvos ezredesnek, az ÉPC-Honvédkórház Szájsebészeti Osztály részlegvezető főorvosának beosztásában huzamos időn át teljesített lelkiismeretes szolgálata elismeréséül, a szolgálatból történő végleges kiválása emlékére „Honvédségért Emlékplakett”-et adományozott Magyarország honvédelmi minisztere.

alap_png_ÉPC-HK_1200

Cikkünk frissült! - Kijelölő határozat - szülészeti ellátás

Újra tud fogadni szülni készülő nőket a Szülészet, Nőgyógyászati Osztály

20230817-kicsi állgy-1

Megemlékezés az államalapítás ünnepe alkalmából

Az MH Egészségügyi Központ ünnepi állománygyűlést tartott augusztus 20-a, államalapításunk ünnepe alkalmából.

wikonkál

Két évtized alatt megduplázódott a magyarországi bőrrákos esetek száma

Két évtized alatt megduplázódott a magyarországi bőrrákos esetek száma, és a betegek negyede még mindig későn fordul orvoshoz - közölte a Magyar Dermatológiai Társulat (MDT), amely kedden online sajtókonferencián hívta fel a figyelmet a rendszeres önellenőrzés és bőrgyógyászati vizsgálat fontosságára. Prof. Dr. Wikonkál Norbert Miklós az MTA doktora, az Észak-Pesti Centrumkórház-Honvédkórház főigazgatója, bőrgyógyász onkológus, a Magyar Dermatológiai Társulat elnöke kijelentette, küldetésüknek tartják a megelőzésben és korai felismerésben való részvételt.

BKRI_motázs_1200

Betegoktató előadások a szív-koszorúér betegséggel élőknek

Az ÉPC-HK Balatonfüredi Kardiológiai Rehabilitációs Intézetében a három hét rehabilitáción részt vevő betegeknek, heti turnusokban, hétköznap délutánonként egészségmegőrző előadásokat tartanak.

354591039_5519512901485797_5366326848535471826_n

"A Mester mondta: a meghajlás egy tiszteletadás, egy köszönetnyilvánítás."

2023. június 12-15. között Judo Európa Bajnokságot és Kodokan szemináriumot tartottak Szlovéniában.

Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA