Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Általános betegtájékoztató

Intézetünkben történő rehabilitációs kezeléséhez az alábbi dokumentumok és felszerelések szükségesek. Kérjük, hozza magával érkezéskor:

 • egészségügyi dokumentációját (zárójelentéseit és röntgen leleteit)
 • 1 hónapnál nem régebbi labor és EKG leleteit
 • rendszeresen szedett gyógyszereit
 • TB kártyáját (TAJ szám!) 
 • fürdő- és tornafelszerelését (fürdőruha, úszósapka, szabadidőruha)
 • ha Ön rendelkezik bármilyen igényjogosultsággal, ennek igazolását. 

A megadott napon az Intézetbe érkezés 12.00 óra után történhet. A betegszoba elfoglalása csak a távozott beteg utáni záró takarítást követően, az ápoló személyzet engedélyezésével lehetséges!

Tájékoztatjuk, hogy az érkezés napján ebédet az intézet nem biztosít. Étkezés, igény esetén, előzetesen - az élelmezési ellátást biztosító külső szolgáltató képviselőjénél - a 06-83-540-311 vagy 06-83-500-635 telefonszámon, térítés ellenében rendelhető.

Az ellátással kapcsolatban felhívjuk szíves figyelmét, hogy a gyógykezelése alatt saját kezdeményezésű, OEP által finanszírozott járóbeteg-ellátást nem vehet igénybe (tófürdő, plusz kezelés, szakorvosi vizsgálat).

Behívással kapcsolatos tájékoztatással 8.00-12.00 óra között a 06-83-500-616 telefonszámon vagy a [email protected] e-mail-címen állunk rendelkezésére.

Akadályoztatása esetén kérjük, telefonon jelentkezzen. Amennyiben a kiértesített időpontot követő 24 órán belül intézetünkben nem jelenik meg, beutalása érvényét veszíti.

Legfrissebb hírek
  Zalai Paracelsus Alapítvány
  MHEK
  ESZA