Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az ÉPC-Honvédkórház új weboldala

Az ÉPC-Honvédkórház új weblapja a https://epc.euintezmeny.hu címen érhető el.

Részletek

interjú

x642464d93b660398766759.jpg.pagespeed.ic.tCRPygDuiQ

„Új egészségügyi központot építünk!”

A Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program részeként gyökeres átalakulás zajlik a katona-egészségügy területén. Dr. Fejes Zsolt Dezső orvos ezredes, az MH Egészségügyi Központ parancsnoka, a Magyar Honvédség egészségügyi főnöke honlapunknak adott interjújában elmondta: az egész szakállomány számára komoly feladatot jelent a központ átalakítása, az új képességek fejlesztése, valamint az Észak-Pesti Centrumkórház-Honvédkórház gyógyító tevékenységének támogatása.

331256066_729955468655288_2694590863758088412_n

Dr. Várhelyi Levente ezredes nyilatkozata a Hír Tv-ben

„Ott, a Hunor mentőcsapattal együtt, saját magunknak kellett a tevékenységünket megszervezni, felderíteni az egészségügyi helyzetet és alkalmazkodni… Gyakorlatilag semmi nem volt. Nem volt kontaktszemély, nem volt senki, aki megmondja, hova menjünk.” – számolt be Dr. Várhelyi Levente ezredes a Hír Tv-nek adott interjújában, a földrengés sújtotta Törökországban tapasztalatokról.

2023_02_15_Vekszler_RTL

Dr. Vekszler Péter ezredes nyilatkozott az RTL számára

A törökországi és szíriai földrengés mentésében résztvevő katonaorvosi stáb vezetőjével, Dr. Vekszler Péter ezredessel - a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ parancsnokhelyettesével - készített riportot az RTL reggeli műsora.

2023_02_15_Mokka_Pellek_Merai

Dr. Pellek Sándor ezredes és Dr. Mérai András alezredes a Mokkában

A törökországi és szíriai földrengést követő mentési munkálatokban segédkező katonaorvosok nyilatkozatukban elmondták, hogy a jelenlegi misszióban a Magyar Honvédség által az elmúlt 20 év során összegyűjtött tapasztalatait tudták sikeresen alkalmazni, amelyek tovább gyarapodtak azzal, hogy egy ilyen vagy ehhez hasonló katasztrófahelyzet ellátásánál milyen lehetőségekkel lehet számolni.

2023_02_09_Törökország_katonaorvosok_1

Interjú dr. Vekszler Péter ezredessel

A katonaorvosi team vezetője, Dr. Vekszler Péter ezredes a Karc FM műsorában adott interjút a törökországi események tapasztalatairól, a mentőcsapat munkájáról.

ESZA