Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

MTI

20211129

Folytatódik az oltási akcióhét

A meghosszabbított oltási akcióhét keretén belül továbbra is várjuk az előzetes regisztráció nélkül érkező oltakozni szándékozókat naponta 7 és 19 óra között, első, második, illetve harmadik körös oltásra.

20211123

Megkezdődött az oltási akcióhét a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban is

2021. november 22-én a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban is megkezdődött az oltási akcióhét. Az akcióhéten regisztráció és előzetes időpontfoglalás nélkül várjuk az oltakozni szándékozókat naponta 7 és 19 óra között, első, második, illetve harmadik körös oltásra. Fotó: MTI / Bruzák Noémi

Illés_fanni_MTI

Paralimpiai aranyat nyert kollégánk lánya

Aranyérmet nyert az MH Egészségügyi Központ Hévízi Mozgásszervi Rehabilitációs Intézetben dolgozó kollégánk, Illés Tihamér lánya a XVI. Paralimpiai Játékokon, Tokióban.

609bce855ab00588709877

Tábornoki kinevezés és előléptetés a Sándor-palotában

Áder János, Magyarország köztársasági elnöke 2021. május 21-i hatállyal vezérőrnagyi rendfokozatba léptette elő Dr. Kopcsó István orvos dandártábornokot, az MH Egészségügyi Központ parancsnokát, illetve dandártábornokká nevezte ki Csikány Tamás Péter ezredest, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tudományos rektorhelyettesét a Sándor-palotában május 12-én, szerdán. Az eseményen részt vett Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes, dr. Böröndi Gábor altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnokának helyettese és Koltay András, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora.

covid_oltas_huto_1200

Folytatódik az egészségügyi dolgozóink oltása

A mai napon megérkezett a Pfizer-BioNTech koronavírus vakcina második szállítmánya.

ESZA