Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az ÉPC-Honvédkórház új weboldala

Az ÉPC-Honvédkórház új weblapja a https://epc.euintezmeny.hu címen érhető el.

Részletek

A Királyi Orvosi Szolgálat delegációja az MH EK-ban

Szerző: MH Egészségügyi Központ | Fotó: MH Egészségügyi Központ |  2022. július 11., hétfő 11:44

A Jordanian Royal Medical Services (RMS) – Királyi Orvosi Szolgálat magas rangú orvosdelegációja tett szakmai látogatást a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ székhelyén 2022. július 8-án.

DSC04678hd

PTE AOK meghívására Magyarországra érkezett a Jordanian Royal Medical Services (RMS) – Királyi Orvosi Szolgálat magas rangú orvosdelegációja. Vezetőjük dr. Yousef Jamal Zureikat dandártábornok, az RMS igazgatója volt, aki szívsebész. A delegáció tagja volt továbbá két orvostábornok és egy orvostábornok hölgy is, akik szakértőként érkeztek. A delegációt Dr. Kobolka István ezredes, a PTE Orvosi Készségfejlesztő és Innovációs Központ Védelmi Kutatások Csoport docense kísérte.

IMG_1082

Magyarországi tartózkodásuk egyik állomása volt Magyar Honvédség Egészségügyi Központban tett látogatás, ahol Dr. Kopcsó István vezérőrnagy fogadta a vendégeket.

Július 8-i programjuk során Dr. Darabos Gábor, Dr. Duray Gábor és Dr. Ender Gábor tolmácsolásában az intézményben folyó munkáról hallgattak meg előadásokat majd megtekintették a Szív-, Ér-, és Mellkassebészeti osztályt, illetve a Kardiológiai Osztály, PM és Elektrofiziológiai részlegét.  A látogatás során felmerült több, szakmai együttműködés lehetősége is.

IMG_1085
Címkék
ESZA