Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Ajándékokat kaptak az MH Egészségügyi Központ dolgozói

2018. december 10., hétfő 7:56

„Mosolyt a kórházakba” néven jótékonysági futást szervezett 2018. december 5-én a 21 nő az egészségügyért Alapítvány és az Akut szakasz kommunikációs közösség.

1609151741
A futók célja, hogy együttérzésüket fejezzék ki mindazokkal a betegekkel, egészségügyi szakdolgozókkal, orvosokkal, akik az éjszakát a kórházban töltik. A 7 km-es futás során a résztvevők érintették a Heim Pál Orzságos Gyermekgyóygintézetet, az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézetet, az Uzsoki utcai kórházat, a Bethesda Gyermekkórházat, majd végül az MH Egészségügyi Központ székhelyét. A futócsapatot az MH EK I. Sebészeti Osztály, Szájsebészet szakorvosa Dr. Kardos István százados, valamint a Sürgősségi Centrum ápolója Tóth Edina szakaszvezető fogadta.
A felsorolt egészségügyi intézmények dolgozói a kezdeményezés keretein belül ajándékokat, élelmiszereket, édességeket vehettek át a futó küldöttségtől.
1609151741
A távot az MH EK futócsapata is teljesítette Varga Annamária őrnagy, Bene Mónika őrnagy, Szilágyi Ferenc Sándorné százados, Foki Roland százados, Majoros Zsanett százados, Böjte Éva, valamint Balogh Mózes Márton részvételével.
ESZA