Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Altiszti állománygyűlések

2014. január 31., péntek 9:19

Az MH Egészségügyi Központ vezénylő zászlósa 2014. januárjában megtartotta ezévi első altiszti állománygyűlését. A negyedéves rendszerességgel, minden telephelyen megrendezett esemény, az altiszti állomány számára biztosítja a széleskörű tájékozottságot, ezzel segítve a mindennapi feladatok megfelelő végrehajtását.

Az intézmény székhelyén lebonyolított rendezvényen a vezénylő zászlós ismertette az állományra vonatkozó 2014. évi feladatszabást. Ezt követően Szabó István mk.dandártábornok az MH Egészségügyi Központ parancsnoka, altisztjeihez intézett beszédében nemcsak az elvárásait határozta meg, hanem szavaival motivációt is adott a várható feladatok elvégzéséhez.

1609150807

A szokásoktól eltérően az altisztek számára fejlesztő foglalkozások következtek, ahol olyan etikai kérdések kerültek oktatásra, mint a függőségek, emberkereskedelem vagy esélyegyenlőség.
Az ezekkel kapcsolatos észrevételeket és a felmerülő kérdéseket az állománygyűlésen szintén résztvevő Kriston István főtörzszászlós, a Magyar Honvédség vezénylőzászlósának közreműködésével válaszolták meg a jelenlévők.

1609150807
1609150807
ESZA