Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az ÉPC-Honvédkórház új weboldala

Az ÉPC-Honvédkórház új weblapja a https://epc.euintezmeny.hu címen érhető el.

Részletek

Astellas-díj a Honvédkórház munkatársának

2014. július 17., csütörtök 7:18

Dr. Pápai Tibor, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Sürgősségi Betegellátó Centrum vezető ápolója az egészségügyi szakdolgozók, a gyakorlatos hallgatók, valamint az orvostanhallgatók elméleti oktatása és gyakorlati felkészítése terén kifejtett erőfeszítéseinek méltó elismeréseképpen részesült a díjban.

1609150867
Fotó: evszakdolgozoja.astellasdij.hu

Az idei évben július 11-én Budapesten a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar épületében került sor az Astellas-díj, az év egészségügyi szakdolgozója pályázat ünnepélyes eredményhirdetésére és az elismerések átadására. Az Astellas-díj 2007-ben jött létre hagyományteremtő szándékkal. A pályázat legfőbb motorja és kiírója, az Astellas Pharma elsődleges célja a díjjal, az egészségügyi szakdolgozói hivatás megbecsülése, presztizsének emelése, a pálya vonzóvá alakítása és a pályán maradás erősítése. Nagy figyelmet szenteltek a kiemelkedően értékes, példaként állítható teljesítmények felkutatására, elismerésére és szakmai nyilvánosság előtti bemutatására. Az 52 egyéni és 47 csoportos jelöléssel a mezőny rendkívül erősnek bizonyult, a felterjesztők összesen 849 egészségügyi szakdolgozó munkáját ismerték el.

1609150867

A díjazottak között szerepelt Dr. Pápai Tibor őrnagy, az MH EK Sürgősségi Betegellátó Centrum vezető ápolója, aki a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar által 2011-ben alapított Egyetemi területi gyakorlat vezetői különdíját kapta. A vezető ápoló az egészségügyi szakdolgozók, a gyakorlatos hallgatók, valamint az orvostanhallgatók elméleti oktatása és gyakorlati felkészítése terén kifejtett erőfeszítéseinek méltó elismeréseképpen részesült a díjban.

1609150867

Dr. Pápai Tibor PhD egyetemi okleveles ápoló az MH Egészségügyi Központban a mentőszolgálat, az aneszteziológia és intenzív terápia, valamint a sürgősségi betegellátás területén végzi szakdolgozói tevékenységét. Magas szakmai ismereteinek birtokában, következetes vezetési stratégia alkalmazásával biztosítja a Sürgősségi Betegellátó Centrum legmagasabb szintű, folyamatos működését az irányítása alá tartozó szakdolgozók munkájának szervezésével, támogatásával és koordinálásával.

1609150868
ESZA