Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az ÉPC-Honvédkórház új weboldala

Az ÉPC-Honvédkórház új weblapja a https://epc.euintezmeny.hu címen érhető el.

Részletek

Az MH Egészségügyi Központ a NATO partnerségi futáson

2016. szeptember 27., kedd 14:32

2016. szeptember 25-n 10. alkalommal került megrendezésre a NATO partnerségi futás, melyet Dr. Simicskó István honvédelmi miniszter, a rendezvény fővédnöke nyitott meg, aki maga is csatlakozott a 10 km-es távot lefutók táborához. Összesen mintegy 4500-an, köztük tizenkét NATO-tagország katonái álltak rajthoz a sporteseményen. Az Egészségügyi Központból 25 katona, köztük Szabó István vezérőrnagy, parancsnok is teljesítette a távot.

1609151175
A MH Altiszti Akadémia zenekara és a Különleges Díszelgő Csoport bemutatói mellett az MH EK VEIG KJI Egészségfejlesztési Osztálya is megjelent prevenciós programjával. A jelenlévők vércukorszint-, koleszterinszint-, vérnyomásmérésen vehettek részt, valamint az egészség megőrzésével kapcsolatos totókat tölthettek ki, ill.személyes konzultáció keretében kaphattak segítséget az egészségtudatos életmód kialakításában.
Az ünnepélyes eredményhirdetés keretében az érmeket Dr. Eleki Zoltán ezredes, az MH Hadkiegészítő, Felkészítő és Kiképző Parancsnokság, Honvédelmi Nevelési és Sportintegrációs Osztályának vezetője adta át a nyerteseknek.
A MH Egészségügyi Központból Andó Sándor ezredes teljesítette elsőként a távot 49:53 nettó idővel, mellyel az abszolút eredménylistán, a 317. helyen szerepel.
Minden résztvevőnek gratulálunk!

1609151176
1609151176
ESZA