Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az ÉPC-Honvédkórház új weboldala

Az ÉPC-Honvédkórház új weblapja a https://epc.euintezmeny.hu címen érhető el.

Részletek

Az MH Egészségügyi Központ kihelyezett vezetői értekezlete

2018. január 26., péntek 18:32

Kihelyezett vezetői értekezletet tartottak a Rendészettudományi Karon (RTK) a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjának (MH EK) vezetői, majd megtekintették a kar új objektumait január 26-án.

1609151524
A központ vezetőinek delegációját és a küldöttség vezetőjét, Kun Szabó István vezérőrnagyot, az MHEK parancsnokát dr.habil. Boda József ny.nb.vezérőrnagy, az RTK dékánja köszöntötte. Boda József elsőként a rendőrtisztképzés kezdeteire tekintett vissza, majd ismertette az RTK szervezeti felépítését és a képzés rendszerét. Kiemelten szólt a közelmúltban létrejött Kiberbűnözés Elleni Tanszékről – amelynek segítségével, mint fogalmazott, a kar minden hallgatója részesül majd a szakirányának megfelelő mértékű képzésben – és a már több éve működő Rendészettudományi Doktori Iskoláról. A dékán hangsúlyozta, hogy a hallgatók az egyetemen számos sportágban érhetnek el eredményeket, s ezek sora hamarosan bővül, hiszen az idén elkészül a lovarda, az uszoda és a vívócsarnok. Az RTK dékánja tájékoztatta az MH EK vezetőit azokról a fórumokról is, amelyeken az egyetem hallgatói kiteljesíthetik tudományos tevékenységüket: szólt a tudományos diákkörről, a Szent György Szakkollégiumról és az Erasmus+ mobilitási programról.
Kun Szabó István vezérőrnagy emlékplakettet adott át Boda Józsefnek, aki a tájékoztató után látogatásra invitálta az MH EK vezetőit az RTK speciális oktatási épületébe, valamint az oktatási épület RTK által használt helyiségeibe.
Az MH EK vezetősége köszönettel vette, hogy betekintést kaphatott, hogyan működik az egyetemi szintű rendészeti képzés Magyarországon, XXI századi igényeknek megfelelően kialakított körülmények között.
1609151524
Forrás: www.uni-nke.hu
Szöveg: Suba László
Fotó: Bodó Pál
ESZA