Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az MH EK dolgozója kapta „Az Év Radiológusa” díjat

2018. június 26., kedd 15:41

„Az Év Radiológusa 2018” díjat vehetett át Dr. Borbély Krisztina, az MH Egészségügyi Központ, Központi Radiológiai Diagnosztika osztály munkatársa, június 21-én, Pécsett.

Az elismerést a Magyar Radiológusok Társasága (MRT) XXIX. Kongresszusán vette át Dr. Borbély Krisztina a Pécsi Tudományegyetemen. A második alkalommal átadott díjat a Magyar Radiológusok Társaságának kezdeményezésére az Affidea Diagnosztika és a Medicina TOP évkönyv szerkesztőbizottsága alapította 2016-ban.

Az MRT Bíráló Bizottsága egyhangú döntése alapján adományozta a díjat az MH EK dolgozójának, aki 2007 óta végzi munkáját a Honvédkórház radiológiai diagnosztika osztályán. Fő érdeklődési területe az emlődiagnosztika. Tagja a Magyar Radiológusok Társasága Emlődiagnosztikai Szekciójának, az Európai Radiológus Társaságnak (European Society of Radiology), az EUSOBI (European Society of Breast Imaging) oktatási bizottságának. 2006-ban 1 évet dolgozott a párizsi Tenon kórház radiológiai osztályán, 2007-től konszekutív és szinkrontolmácsolást végez az évente Magyarországon megrendezésre kerülő Francia-Magyar Radiológiai Szimpóziumon.

1609151625
ESZA