Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Csapatépítő családi kirándulás távol a város zajától

2015. március 24., kedd 11:19

Az MH Egészségügyi Központ Sportbizottságának szervezésében első alkalommal vágtak neki Szentendre és Izbég terepeinek az intézmény vállalkozó kedvű munkatársai, családtagjaik és barátaik 2015. március 21-én.

A kirándulás nem titkolt célja volt, hogy a tavaszi, napsütéses időt kihasználva egy kötetlen, kalandos program keretében a résztvevők jobban megismerhessék egymást és a munkahelyen kívül is közös élményeket szerezhessenek.

1609150966

A túraútvonalat Fekete János alezredes, az MH EK Hadműveleti és Kiképzési osztály osztályvezető helyettese állította össze. A központ különböző szakterületeiről is érkeztek jelentkezők, akik a katonai bakancsot és a kórházi papucsot túracipőre cserélve Szentendréről indulva nekivágtak a 15 km hosszú kirándulásnak. Változatos és festői helyeken vezetett az út a Kő-hegyi a több mint 80 éves Czibulka János turistaházhoz, ahol a csapat először pihent meg és áfonyás palacsintával, házi szörppel doppingolta fáradt tagjait. Nem kellett sokat várni a folytatásra és nemsokára már a Vasas-szakadék mintegy 250 méter hosszan követhető hasadékait csodálhatta a csoport. A visszafelé vezető út sokakban nosztalgikus hangulatot ébresztett, hiszen Izbégen áthaladva a korábbi menetgyakorlatok és az itt található lőtéren szerzett emlékek is felidéződtek.

1609150967

Sok szép élménnyel, új ismeretségekkel és kellemes fáradtsággal ért véget az első MH EK családi kirándulás, aminek folytatása a tervek szerint nem sokat várat magára.

1609150967

Fotó: Rákóczi Krisztina főtörzsőrmester

ESZA