Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az ÉPC-Honvédkórház új weboldala

Az ÉPC-Honvédkórház új weblapja a https://epc.euintezmeny.hu címen érhető el.

Részletek

Egészségmegőrző prevenciós tevékenység a Kőbányai Rendvédelmi Napon

2018. szeptember 7., péntek 11:02

2018. szeptember 1-jén tizenegyedik alkalommal került megrendezésre a Kőbányai Rendvédelmi Nap. A rendezvény helyszínéül – az előző évekhez hasonlóan – a X. kerületi Óhegy-park szolgált. Az egésznapos rendezvényen a Magyar Honvédség alakulatai mellett az MH Egészségügyi Központ Egészségfejlesztési Osztálya és számos más kiállító is részt vett, színesebbé és vonzóbbá téve a programot az érdeklődők részére.

A rendezvényt az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár Központi Zenekarának műsora nyitotta. A Magyar Honvédség és társszervezetei (rendőrség, katasztrófavédelem) statikus és dinamikus bemutatói is színesítették az egész napos programot.
1609151663
Az MH Egészségügyi Központ (a továbbiakban: MH EK) Védelemegészségügyi Igazgatóság Pszichológiai és Egészségmagatartási Intézet Egészségfejlesztési Osztálya a rendvédelmi napon szakmai profiljának megfelelően az MH Egészségmegőrző Programmal vett részt. Az MH EK sátránál, a prevenciós témájú totók segítségével az érdeklődők felmérhették tudásukat az egészséges életmóddal kapcsolatos számos témakörben (pl.: testmozgás vagy egészségtudatos táplálkozás) és új információkra tehettek szert az egészséges életvezetéssel kapcsolatosan.

Az MH EK Egészségfejlesztési Osztálya továbbra is szívesen fogadja a hasonló eseményeken való részvételre történő felkéréseket, hiszen az osztály továbbra is elkötelezett híve minden olyan rendezvénynek, ahol tovább folytathatja prevenciós tevékenységét és segítséget nyújthat mindazoknak, akik tudatosan tenni szeretnének egészségük megőrzéséért és annak jobbá tételéért.

1609151663
ESZA