Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Egyeztető értekezlet Kecskeméten

2019. november 18., hétfő 11:07

A pályaalkalmassági vizsgálatok megtervezését segítő egyeztető értekezletet rendeztek 2019. november 13-án az MH Egészségügyi Központ Repülőorvosi-, Alkalmasságvizsgáló és Gyógyító Intézetben (MH EK RAVGYI).

1609152110
Az MH EK kecskeméti intézetének szakemberei végzik a Magyar Honvédség Parancsnoksága, a Honvédelmi Minisztérium alárendeltségébe tartozó alakulatok, valamint az egyéb, közreműködésre felkért szervezetek, mint például a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat hivatásos állományának pályaalkalmassági vizsgálatait.

Ez a katonai alkalmassági vizsgálat a honvédség kötelékébe belépni szándékozók egyik első állomása, mely nem csak a jelentkezéskor, de később a szolgálat folyamán is kiemelt fontosságú az egészségmegőrzés szempontjából.

1609152111
A tizenegyedik alkalommal, fél évenként megrendezett megbeszélés kiváló alkalmat teremt arra, hogy a résztvevők megvitassák, miként lehet ezeket az alkalmassági vizsgálatokat tervezhető, kiszámítható módon megvalósítani. A 2020-as év első felében tervezetten 9080 fő vizsgálata fog megvalósulni. Az értekezleten valamennyi katonai alakulat képviselője jelen volt, növelve az együttműködés hatékonyságát.
Az intézet vizsgálati kapacitását figyelembe véve, az előző értekezlet óta eltelt időszakban 12155 fő pályaalkalmassági vizsgálatát végezték el az MH EK Kecskeméten dolgozó munkatársai.
ESZA