Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Együttműködési megállapodás MH EK-OMIII

Szerző: MH Egészségügyi Központ | Fotó: MH Egészségügyi Központ |  2022. május 19., csütörtök 8:32

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ és az Országos Mentális, Ideggyógyászati és Idegsebészeti Intézet egészségügyi feladatok ellátására kötött megállapodást, melyet az intézmények vezetői 2022. május 18-án írtak alá.

IMG_3572

Az Országos Kórházi Főigazgatóság megkeresése alapján a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ és az Országos Mentális, Ideggyógyászati és Idegsebészeti Intézet megállapodást kötöttek, amelynek alapján az Országos Mentális, Ideggyógyászati és Idegsebészeti Intézet műtőinek felújítása idejére a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ műtői kapacitást, intenzívterápiás részleget, és fekvőbeteg ellátó kórtermeket, valamint az ezek működését támogató kiszolgáló helyiségeket biztosít az Országos Mentális, Ideggyógyászati és Idegsebészeti Intézet számára a fővárosi ellátásban kiemelten fontos idegsebészeti beavatkozások elvégzéséhez. 

IMG_3579

A mintegy 3 hónapos alapos szakmai előkészítés eredményeként az intézmények és a munkatársak között példaértékű és szoros együttműködés alakult ki a hatékony ideiglenes működés biztosítására. Az ideiglenes, de szakmai szempontból is hasznos együttműködés az OMIII felújítási munkálatainak függvényében legtovább 2022 szeptemberéig marad majd fenn.

IMG_3587
Címkék
ESZA