Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Elbúcsúzott a 67-es Honvédelmi Irányító Törzs parancsnoka

2020. június 26., péntek 13:50

Véget ért Dr. Juhász Zsolt alezredes, az MH Egészségügyi Központ Egészségfejlesztési Osztály kiemelt főtisztjének parancsnoki feladata, aki a kormány által létrehozott Honvédelmi Irányító Törzs (HIT) parancsnokaként biztosította a hatékony kommunikációt és együttműködést a Koronavírus-járvány Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs és a SANOFI-AVENTIS Zrt. között.

1609152254
Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter a Létfontosságú Magyar Vállalatok Biztonságáért Felelős Akciócsoport vezetője, 2020. június 17-én, a különleges jogrend megszűnésével visszavonta a korábban felállított HIT-ket, ezért Dr. Juhász Zsolt alezredes a 67-es számú HIT parancsnoka 2020. június 24-én elbúcsúzott a gyógyszergyár vezetőségétől.

A kormány által meghatározott feladatokat, melyek a vállalat és a kormányzat közötti közvetlen kapcsolat kialakítását és az információ áramlás dinamikus biztosítását jelentették, az alezredes sikeresen és eredményesen teljesítette.

A közös eredmények megvalósulása a mindkét fél részéről biztosított együttműködési és segítő szándékra volt visszavezethető, mely egy esetleges jövőbeni újabb hullám okán történő aktivizálás esetén garanciát fog jelenteni a hatékony és eredményes együttműködés megvalósulására.

ESZA