Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Elbúcsúzott az ÖMT állománya

2013. október 29., kedd 15:25

Elbúcsúzott az MH Egészségügyi Központ állományában szolgáló Önkéntes Műveleti Tartalékos rendszer 7 munkatársa 2013. október 28-án.

Szabó István mérnök dandártábornok, a központ parancsnoka rövid búcsúztató keretében köszönte meg az állomány munkáját, akik különböző területen – egészségügyi kiképzés, híradó informatika, személyügy, hadművelet – dolgoztak az elmúlt két hónapban és kérte őket, hogy számoljanak be a szolgálat idejük alatt szerzett tapasztalataikról. Többen kiemelték az önkéntesek irányába történő pozitív fogadtatást és hozzáállást, hiszen az MH Egészségügyi Központ feladatrendszeréből adódóan sokrétű munkát kell ellátni gyorsan és hatékonyan, így minden területen hasznos volt a segítség. Az önkéntes műveleti tartalékosok között volt olyan munkatárs, aki ápolói végzettséggel, civil kórházból, katonai előképzettség nélkül érkezett a rendszerbe, és elmondta, hogy az elmúlt időszak szakmai szempontból számára annyira megnyerő és hasznos volt, hogy a továbbiakban, mint szerződéses katona szeretne belépni a honvédség állományába.
1609150789

A beszélgetés végén a parancsnok egy-egy oklevéllel jutalmazta az elvégzett munkát, és örömmel fogadta az önkéntesek részéről azt a megnyilatkozást, hogy a jövő évben is szeretnének a központban dolgozni és erősíteni a Magyar Honvédség Önkéntes Műveleti Tartalékos rendszerét.

November 4-én két újabb tartalékos munkatárs kezdi meg a munkáját, akik a Biztonságtechnikai Alosztálynál fognak szolgálatot teljesíteni.
ESZA