Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Látogatás korlátozása

Az ÉSZAK-PESTI CENTRUMKÓRHÁZ - HONVÉDKÓRHÁZ területén 2023. november 11.-től további intézkedésig látogatási korlátozás került elrendelésre.

Részletek

Elismerés az önkéntes tűzoltónak

Szerző: MH Egészségügyi Központ |  2021. január 22., péntek 21:18

Önkéntes tűzoltói tevékenységéért vehette át Szabó Ádám hadnagy, az MH Egészségügyi Központ egészségügyi tisztje Örsi Gergely, Budapest II. kerületének polgármesterétől a Demján Sándor Alapítvány által felajánlott elismerést.

Szabó Ádám hadnagy a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ, Egészségügyi Felkészítő és Továbbképző Intézetben egészségügyi tisztként teljesít szolgálatot.

2015. óta beosztott tűzoltóként a Rózsadomb Önkéntes Tűzoltó Egyesületben tevékenykedik. A káreseteknél a tűzoltási és műszaki mentési feladatok mellett, mentőtisztként a sérültek első ellátását is megkezdi, valamint segíti a kiérkező mentőegység munkáját. Emellett a szakszerű beavatkozások érdekében végzi az Egyesület tűzoltóinak elméleti és gyakorlati szinten tartó képzéseit.

Az évek óta végzett önkéntes tűzoltói tevékenységért vehette át a Budapest II. kerületi Közbiztonsági Alapítvány közbenjárásával a Demján Sándor Alapítvány által felajánlott elismerést.

elismerés
ESZA