Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

elismerés

20230517_084200

A személyügyi igazgatás napja

A személyügyi igazgatás napja alkalmából 2023. május 10-én, a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális központban ünnepi állománygyűlésen Zsiga Tamás dandártábornok, a Honvéd Vezérkar Személyzeti Csoportfőnökség csoportfőnöke elismeréseket adott át a személyügyi szakembereknek.

2023.03.14_Miniszteri_balna_kituntetes 10

Magas szintű elismerések a központi ünnepségen

Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc, illetve a 175 éves Magyar Honvédség évfordulója alkalmából megrendezett központi ünnepségen, március 14-én Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter, illetve dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnöke elismeréseket és kitüntetéseket adott át.

Hardi

Elismerést vettek át az MH EK katonái a Tartalékos Honvédek Napja alkalmából

A Tartalékos Honvédek Napja alkalmából, az MH Tartalékképző és Támogató Parancsnokság szervezésében Hardi Attila őrnagy és Pidem Szilvia önkéntes műveleti tartalékos zászlós vehetett át elismerést az MH Egészségügyi Központ állományából, a 2022. október 4-én, a szentendrei Görgey Artúr laktanya színháztermében megrendezett ünnepségen.

Semmelweis nap_MHEK-9_web

Csapatünnep és Semmelweis-nap a Stefánia palotában

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ megtartotta csapatünnepét - ami a magyar egészségügy napja is egyben -, a Stefánia palotában 2022. június 30-án.

20220628_141125

Elismerés a III. Belgyógyászat osztályvezető főorvosának

Dr. Schneider Károly, a III. Belgyógyászati Osztály osztályvezető főorvosa a Magyar Nephrológiai Társaság kongresszusi ülésén, munkája elismeréséül oklevelet és emlékérmet kapott.

20220608_OKLEVEL

Elismerés az Országos Vérellátó Szolgálattól

Az idei évben is elismerő oklevelet adományozott az Országos Vérellátó Szolgálat a MH EK Honvédkórház számára, amit Prof. Dr. Wikonkál Norbert Miklós főigazgató vett át.

2_jav

Ünnepi rendezvényen köszöntötték a Honvédkórház ápolási igazgatóját

Minden évben, május 12-én ünnepeljük a Nemzetközi Ápolók Napját, Florence Nightingale, a modern nővérképzés, valamint a betegellátás reformjának megteremtőjének születésnapjára emlékezve. A jeles világnap alkalmából, ünnepélyes keretek között ismerte el a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) az MH Egészségügyi Központ Honvédkórház ápolási igazgatóját, Deli Mária alezredest.

20220310_163232_JAV_2

Batthyány-Strattmann László-díjjal tűntették ki Dr. Lestár Béla főorvost

Dr. Lestár Béla főorvos, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ, Honvédkórház, II. sz. sebészeti osztály osztályvezető főorvosa részére Batthyány-Strattmann László-díjat adományozott Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.

1

Lovagrendi elismeréseket vehetett át a Honvédkórház két vezetője

Ünnepélyes keretek között tüntette ki a Jeruzsálemi Szent Lázár Katonai és Kórházi Lovagrend Dr. Kopcsó István vezérőrnagyot, az MH EK parancsnokát és professzor Dr. Wikonkál Norbertet a Honvédkórház főigazgatóját 2022. február 02-án.

20211115WNM

Elismerés Prof. Dr. Wikonkál Norbert Miklós részére

2021. november 12-én, a Dies Academicus ünnepség keretein belül, a Nagyvárad téri Elméleti Tömb dísztermében, immáron tizenkilencedik alkalommal került átadásra a „Kiváló PhD-oktató” elismerés, amelyet idén Prof. Dr. Wikonkál Norbert, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Honvédkórház főigazgatója is átvehetett.

ESZA