Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

elismerés

Semmelweis nap_MHEK-9_web

Csapatünnep és Semmelweis-nap a Stefánia palotában

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ megtartotta csapatünnepét - ami a magyar egészségügy napja is egyben -, a Stefánia palotában 2022. június 30-án.

20220628_141125

Elismerés a III. Belgyógyászat osztályvezető főorvosának

Dr. Schneider Károly, a III. Belgyógyászati Osztály osztályvezető főorvosa a Magyar Nephrológiai Társaság kongresszusi ülésén, munkája elismeréséül oklevelet és emlékérmet kapott.

20220608_OKLEVEL

Elismerés az Országos Vérellátó Szolgálattól

Az idei évben is elismerő oklevelet adományozott az Országos Vérellátó Szolgálat a MH EK Honvédkórház számára, amit Prof. Dr. Wikonkál Norbert Miklós főigazgató vett át.

2_jav

Ünnepi rendezvényen köszöntötték a Honvédkórház ápolási igazgatóját

Minden évben, május 12-én ünnepeljük a Nemzetközi Ápolók Napját, Florence Nightingale, a modern nővérképzés, valamint a betegellátás reformjának megteremtőjének születésnapjára emlékezve. A jeles világnap alkalmából, ünnepélyes keretek között ismerte el a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) az MH Egészségügyi Központ Honvédkórház ápolási igazgatóját, Deli Mária alezredest.

20220310_163232_JAV_2

Batthyány-Strattmann László-díjjal tűntették ki Dr. Lestár Béla főorvost

Dr. Lestár Béla főorvos, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ, Honvédkórház, II. sz. sebészeti osztály osztályvezető főorvosa részére Batthyány-Strattmann László-díjat adományozott Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.

1

Lovagrendi elismeréseket vehetett át a Honvédkórház két vezetője

Ünnepélyes keretek között tüntette ki a Jeruzsálemi Szent Lázár Katonai és Kórházi Lovagrend Dr. Kopcsó István vezérőrnagyot, az MH EK parancsnokát és professzor Dr. Wikonkál Norbertet a Honvédkórház főigazgatóját 2022. február 02-án.

20211115WNM

Elismerés Prof. Dr. Wikonkál Norbert Miklós részére

2021. november 12-én, a Dies Academicus ünnepség keretein belül, a Nagyvárad téri Elméleti Tömb dísztermében, immáron tizenkilencedik alkalommal került átadásra a „Kiváló PhD-oktató” elismerés, amelyet idén Prof. Dr. Wikonkál Norbert, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Honvédkórház főigazgatója is átvehetett.

SBO_PASEK (3 of 4)

TEK kitüntetés az MH EK vezető ápolójának

Pasek Norbert főhadnagy, a Honvédkórház Sürgősségi Centrumának vezető ápolója, emlékplakettet vehetett át a Terrorelhárító Központtól. A koronavírus járvány elleni küzdelem során részt vett a TEK és a Nemzeti Védelmi Szolgálat állományának beoltásában és annak gyors végrehajtásával segítette a szervezetek folyamatos működését.

AF97A87D-2D5A-4A78-8D3F-097CEDC7AE7F

Prof. Dr. Sandra Sándor nyá. ezredest Batthyány-Strattmann László-díjjal tüntették ki

Prof. Dr. Sandra Sándor habil. Ph.D. nyá. ezredes, a Reumatológia Szakrendelő, rendelővezető főorvosa részére Batthyány-Strattmann László-díjat adományozott Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.

252966432_595199588566360_4130071560105098188_n

Megtisztelő elismerés az MH Egészségügyi Központ Honvédkórház Kórházhigiéniai Osztályának

Hartmann-Medicina szakmai különdíjban részesült az MH EK Honvédkórház Kórházhigiéniai Osztálya. A díjat az osztály vezető főorvosa, Dr. Kopcsóné Dr. Németh Irén vehette át a 2021. november 4-én megrendezett Medicina Fórumon.

ESZA