Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az ÉPC-Honvédkórház új weboldala

Az ÉPC-Honvédkórház új weblapja a https://epc.euintezmeny.hu címen érhető el.

Részletek

Ünnepi rendezvényen köszöntötték a Honvédkórház ápolási igazgatóját

Szerző: MH Egészségügyi Központ | Fotó: MH Egészségügyi Központ |  2022. május 13., péntek 11:28

Minden évben, május 12-én ünnepeljük a Nemzetközi Ápolók Napját, Florence Nightingale, a modern nővérképzés, valamint a betegellátás reformjának megteremtőjének születésnapjára emlékezve. A jeles világnap alkalmából, ünnepélyes keretek között ismerte el a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) az MH Egészségügyi Központ Honvédkórház ápolási igazgatóját, Deli Mária alezredest.

2_jav

A MESZK Budapesti Területi Szervezete az elmúlt évben folyamatosan kereste annak a lehetőségét, hogyan ismerhetné el méltóképpen a COVID-19 járvány során kimagasló munkát végzett ápolásszakmai vezetőket. Ennek eredményeképpen rendezték meg 2022. május 12-én azt a díszvacsorát, ahol a szervezet elnöke, Dr. Istókné Dr. Puskás Andrea méltatta az ápolók felbecsülhetetlen elkötelezettségét, szakértelmét és méltó helytállását, amelyet a pandémia okozta helyzetben is tanúsítottak.

1_jav

A Budapesten megrendezett eseményen Deli Mária alezredes, ápolási igazgató az egészségügyi dolgozókért és hivatásukért végzett áldozatos munkájáért vehetett át díszoklevelet, „Szívvel-lélekkel a hivatásunkért” üvegplakettet és Kossuth Zsuzsanna életéről szóló könyvet.

Az elismerés különlegessége, hogy az ápolásszakmai vezetőt a Honvédkórházban dolgozó kollégái terjesztették fel a díjra, amely ezáltal nem csak szakmai, hanem magas szintű kórházközösségi méltatás is.

3

2022. május 13.

Címkék
ESZA