Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az ÉPC-Honvédkórház új weboldala

Az ÉPC-Honvédkórház új weblapja a https://epc.euintezmeny.hu címen érhető el.

Részletek

Elismerést vettek át az MH EK katonái a Tartalékos Honvédek Napja alkalmából

Szerző: MH Egészségügyi Központ | Fotó: MH Egészségügyi Központ |  2022. október 13., csütörtök 10:24

A Tartalékos Honvédek Napja alkalmából, az MH Tartalékképző és Támogató Parancsnokság szervezésében Hardi Attila őrnagy és Pidem Szilvia önkéntes műveleti tartalékos zászlós vehetett át elismerést az MH Egészségügyi Központ állományából, a 2022. október 4-én, a szentendrei Görgey Artúr laktanya színháztermében megrendezett ünnepségen.

Hardi Attila őrnagy, az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis egészségügyi központjának parancsnoként az elmúlt másfél év során aktívan segítette az ott működő három területvédelmi zászlóalj munkáját, amely során harmonikus együttműködést tudott kialakítani velük. Szorgalmazta azt a törekvést, hogy a tartalékos egységeknél is lehessenek aktív egészségügyi biztosítást nyújtó beosztások. A helikopterbázis napi életének segítése mellett részt vett a Honvédelmi Táborok egészségügyi felügyeletében, amely során külön előadást tartottak - mind a gyerekek, mind a foglalkozásvezetők részére - a 18 éven aluliakat érintő betegségekről, azok tüneteiről, illetve ellátásukról.

Hardi

Pidem Szilvia ÖMT zászlós 2020. szeptemberétől kezdődően teljesít szolgálatot az MH EK Egészségügyi Felkészítő és Továbbképző Intézetnél, egészségügyi szakkiképző beosztásban. Az elmúlt évek során rendszeresen részt vett az országot érintő veszélyhelyzeti fenyegetések kapcsán felmerült feladatok teljesítésében. A honvédelem ügye mellett elkötelezett, ezért jövőben is szeretne a katonaegészségügyi pályán maradni, amely érdekében szabadidejében folyamatosan képezi magát.

Pidem_photostudio_1666094197584
RT1_5766

Államfői elismerések

2022. augusztus 22. 10:25

ESZA