Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az ÉPC-Honvédkórház új weboldala

Az ÉPC-Honvédkórház új weblapja a https://epc.euintezmeny.hu címen érhető el.

Részletek

Esküt tettek az MH EK fiatal katonái

Szerző: MH Egészségügyi Központ | Fotó: Tóth László |  2022. szeptember 30., péntek 14:04

Az MH Vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár laktanyájában - a szárazföldi erők napján, szeptember 29-én - sikeres alapkiképzést követően tettek esküt, többekkel együtt, az MH Egészségügyi Központ kötelékébe újonnan érkező katonák. A frissen avatottak a csapategészségügyben, valamint a kórház különböző gyógyító-, és támogató területein fognak feladatokat ellátni.

Dr. Sarkadi Tímea Brigitta főhadnagy, Dr. Király Anna hadnagy, katonaorvosok, Szabó Zsuzsanna hadnagy és Gergely Aletta hadnagy, pszichológusokat, Áfra Gergely törzsőrmester, Vég Ádám őrmester, Kelemen Renáta közkatona, szakdolgozókat, Halmi Emese őrmester, eü. gazdasági altisztet, Dr. Muzsay Ildikó orvos ezredes, a MH Egészségügyi Központ parancsnokhelyettese köszöntötte.

_BNK8549-2

Az eseményen Kiss Ferenc ezredes, az MH BHD törzsfőnöke kiemelte: a családtagoknak, barátoknak, hozzátartozóknak is nagy szerepe van abban, hogy ezen a napon az alakulótéren állhatnak, hiszen a katonai hivatás sokszor kihívásokkal, nehézségekkel teli, amin a bajtársakon túl leginkább az ember családja és barátai tudnak segíteni.

Dr. Király Anna hadnagy és Kelemen Renáta közkatona az eskütételi rendezvényen külön elismerésben részesültek

ESZA