Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Látogatás korlátozása

Az ÉSZAK-PESTI CENTRUMKÓRHÁZ - HONVÉDKÓRHÁZ területén 2023. november 11.-től további intézkedésig látogatási korlátozás került elrendelésre.

Részletek

EuroSkills elődöntő az MH Egészségügyi Központban

2019. március 1., péntek 10:25

EuroSkills elődöntőt rendeztek 2019. február 28-án az MH Egészségügyi Központban. A fiatal szakemberek Európa-bajnokságának is nevezett nemzetközi egészségügyi szakmai verseny döntőjét 2020-ban Graz-ban bonyolítják le.

1609151786
Az elődöntőn a versenyzőknek nem csak elméleti, de gyakorlati tudásukat is bizonyítaniuk kellett, ahhoz, hogy továbbjuthassanak az EuroSkills nemzeti döntőjébe, amelyet márciusban rendeznek meg Budapesten.

A megmérettetés két részből állt: az angol nyelvű teszt kitöltését követően a résztvevők prezentációt tartottak egészségügyi témakörben. Az előadás végeztével a versenyzőknek egy szituációs gyakorlat során elsősegélynyújtásban, valamint ellátásban kellett részesíteniük egy „sérültet”.

1609151786
Az MH EK elkötelezett támogatója a fiatal egészségügyi dolgozók képzésének, így immár 5. alkalommal biztosítja a helyszínt a versenynek, ezzel is hozzájárulva a magas színvonalú egészségügyi oktatáshoz.
ESZA