Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az ÉPC-Honvédkórház új weboldala

Az ÉPC-Honvédkórház új weblapja a https://epc.euintezmeny.hu címen érhető el.

Részletek

Évzáró pohárköszöntő az MH Egészségügyi Központban

2013. december 21., szombat 19:52

Szabó István mk. dandártábornok, az MH Egészségügyi Központ parancsnoka 2013. 12. 20-án tartotta meg az óévet búcsúztató és az újévet köszöntő, mára hagyománnyá vált, évértékelő állománygyűlését.

A MH Egészségügyi Központ vezetői körében tartott pohárköszöntő alkalmával a parancsok összegezte az intézmény ez évben elért eredményeit, jelenlegi helyzetét és jövőbeni céljait.

Szabó István mk.dandártábornok kiemelte, hogy az MH Egészségügyi Központ gazdasági helyzete, a sok nehézség ellenére is, javuló tendenciát mutat. Ez az elvitathatatlan eredmény kemény munka gyümölcse, hiszen a döntések meghozatalakor a gazdasági szempontok szem előtt tartása mellett a gyógyító tevékenység magas színvonalú ellátása követelményének is meg kellett felelni. Hangsúlyozta, hogy a személyi állomány elhivatottsága és fáradhatatlan kitartása nélkül az MH Egészségügyi Központ nem érhette volna el ezeket az eredményeket.

Megköszönve a 2013-as év során elvégzett munkát mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és eredményekben, sikerekben gazdag Új évet kívánt.

ESZA