Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az ÉPC-Honvédkórház új weboldala

Az ÉPC-Honvédkórház új weblapja a https://epc.euintezmeny.hu címen érhető el.

Részletek

Fegyelmi helyzet értékelése az MH Egészségügyi Központban

2013. december 5., csütörtök 10:49

Megtartotta éves fegyelmi értekezletét a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ 2013. december 2-án.

1609150797

Szabó István mérnök dandártábornok, az MH Egészségügyi Központ parancsnoka a Jogi és Igazgatási osztály által szolgáltatott statisztikai adatok felhasználásával bemutatta a 2013-as év fegyelmi helyzetét. Prezentációjában az állomány kárára elkövetett lopásokról és azok megelőzéséről is szó esett. Elmondta továbbá, hogy hasonló esetek a betegekkel is előfordultak.

1609150797

A meghívott vendégek közül elsőként Dr. Marschalek Gábor ezredes, a HM Igazgatási és Jogi Képviseleti Főosztály Igazgatási Osztály, osztályvezetője tartotta meg előadását a méltatlansági eljárások témakörében. Őt követte Dr. Ifi Norbert főhadnagy, a Központi Nyomozó Főügyészség Budapesti Regionális Osztály mb.főügyészségi csoportvezető katonai ügyésze, aki a bűncselekményekről és azok megelőzéséről beszélt, illetve elmondta, hogy az MH Egészségügyi Központban a Magyar Honvédség alakulataival összehasonlítva, átlagos mértékben vannak jelen fegyelmi problémák.

1609150797

Az értekezlet zárása során Szabó István mérnök dandártábornok az MH Egészségügyi Központ parancsnoka megfelelőnek értékelte az állomány fegyelmi helyzetét.
1609150798
ESZA