Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az ÉPC-Honvédkórház új weboldala

Az ÉPC-Honvédkórház új weblapja a https://epc.euintezmeny.hu címen érhető el.

Részletek

Haditechnikai bemutatón az MH Egészségügyi Központ szakemberei

2019. május 24., péntek 14:44

Óriási érdeklődés övezte a május 18-19-én a honvédelem napja alkalmából megrendezett légi és haditechnikai bemutatót Budaörsön. A Magyar Honvédség több szervezete mellett az MH Egészségügyi Központ (MH EK) szakemberei is hozzájárultak a két napos rendezvény sikeréhez.

1609151894
Az MH EK Mobil Biológiai Laboratórium katonái bemutatták a mozgatható konténerek technikai és műszaki sajátosságait, valamint a laboratórium képességeit. Jelen volt az Egészségügyi Központ oltó busza és több mentőkocsija is.
1609151895
A budaörsi reptéren az MH EK Védelem-egészségügyi Igazgatóság Pszichológiai és Egészségmagatartási Intézet Egészségfejlesztési Osztálya workshop jelleggel bemutatott prevenciós programmal vett részt. A sátornál az érdeklődőknek lehetősége volt különböző témájú (testmozgás, táplálkozás, folyadékfogyasztás, szív és érrendszer stb.) kérdőívek kitöltésére ismeretszerzés céljából. A kérdőíveket helyesen kitöltők népszerű prevenciós ajándékok közül választhattak.
1609151895
A rendezvényen minden nap 10 órától egészen 18 óráig látványos katonai bemutatókon keresztül ismerkedhettek meg az érdeklődők a Magyar Honvédség új haditechnikai eszközeivel, módszereivel, mint például a különleges műveleti katonák dinamikus bemutatója, Gripenek, helikopterek és drónok valamint ejtőernyősök és járőrkutyás bemutatója.
ESZA