Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az ÉPC-Honvédkórház új weboldala

Az ÉPC-Honvédkórház új weblapja a https://epc.euintezmeny.hu címen érhető el.

Részletek

Indiai delegáció látogatása

2014. május 8., csütörtök 9:01

A Honvédelmi Minisztérium Védelemgazdasági Hivatala szervezésében  Indiai Köztársaság Védelmi Minisztériuma delegációja tett látogatást székhelyünkön és ismerkedett a Klinikai Demonstrációs Egységével nyújtotta lehetőségekkel 2014. 04. 28-án.

1609150843

A négy fős indiai delegációt és magyar kíséretüket Dr. Zsiros Lajos orvos dandártábornok az MH Egészségügyi Központ orvosigazgatója fogadta, majd a laborban (Klinikai Demonstrációs Egység) kezdetét vette a szakmai program.

1609150843

Wéber Levente alezredes, az MH EK Parancsnoki irodavezető általános intézményi bemutatója után Dr. Várhelyi Levente orvos alezredes a Klinikai Demonstációs Egység katona-egészségügyben betöltött kiemelkedő szerepét hangsúlyozta a jelenlévőknek.

1609150843

A Skill labor bemutatását Dakó Klára zászlós rövid bevezető után az oktató helységekben folytatta, ahol a kórház szakemberei – Gyérik József szds., Kiss Edit szds. és Micskei László- egy életveszélyes helyzet szimulációja során szemléltették a gyakorlati oktatást. Az indiai vendégek érdeklődésével kitüntetett esemény eleget tett céljának, miszerint a két nemzet a védelmi kutatás és fejlesztési együttműködés elmélyítésére és kiszélesítésére kiemelt figyelmet kíván szentelni.

1609150843
ESZA