Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Látogatás korlátozása

Az ÉSZAK-PESTI CENTRUMKÓRHÁZ - HONVÉDKÓRHÁZ területén 2023. november 11.-től további intézkedésig látogatási korlátozás került elrendelésre.

Részletek

Izreaeli látogatók

2013. június 13., csütörtök 14:41

Az izraeli Wolfson kórházból érkező csoport számára tartott bemutatkozó előadást és helyszínbejárást az MH Egészségügyi Központ 2013. június 12-én.

1609150765

A hazánkban tartózkodó izraeli küldöttség tanulmányút keretében tett látogatást a központban. Az orvosokból nővérekből, asszisztensekből kórházi kisegítő személyzetből álló delegáció érdeklődéssel hallgatta Dr. Bazsó Péter főtanácsos bemutatkozó előadását a magyar civil ellátást és a katona-egészségügyet ötvőző központ szerepéről, helyzetéről, feladatairól. A látogatók megelégedéssel konstatálták, hogy Magyarország egyik legnagyobb kórházának működésébe pillanthatnak be, amely szinte minden szakmai profillal rendelkezik. Megismerkedhettek a kórház sürgősségi ellátó rendszerével, melyet anyanyelvükön hallhattak Dr. Assaf Shemesh izraeli születésű magyar szakorvos jóvoltából, aki az MH Egészségügyi Központ, Sürgősségi Betegellátó Centrum váltásvezető főorvosa volt aznap. A vendégek elismerésüket fejezték ki a kórház működése kapcsán, az üzem közben megfigyelt robotrendszer pedig számukra is meglepetéssel szolgált.

1609150765
ESZA