Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Látogatás korlátozása

Az ÉSZAK-PESTI CENTRUMKÓRHÁZ - HONVÉDKÓRHÁZ területén 2023. november 11.-től további intézkedésig látogatási korlátozás került elrendelésre.

Részletek

Katona-egészségügyi szakmai nap középiskolásoknak

2019. május 10., péntek 12:26

Izgalmas harctéri életmentés bemutatón és gyakorlati egészségügyi foglalkozásokon vehettek részt középiskolás ápoló tanulók az MH Egészségügyi Központ egyik budapesti bázisán 2019. 04. 24-én.

A Raoul Wallenberg Szakközép- és Szakiskola – mely a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar kijelölt szakmai gyakorlati helye – 15. évfolyamos ápoló tanulói vehettek részt a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ, Egészségügyi Felkészítő és Továbbképző Intézetben a részükre szervezett szakmai napon.

1609151876
Ez alkalomból a diákok részére az egészségügyi szakkiképzések és a harctéri életmentés alapjait mutatták be a szakemberek, amit nagy figyelemmel kísértek az ápolónak készülő iskolások.
A szakmai nap végén több tanuló is kifejezte érdeklődését a katonai hivatással kapcsolatban, valamint a katona-egészségügyben történő elhelyezkedés lehetőségeiről.
Az MH Egészségügyi Központ kiemelten fontosnak tartja, és ennek megfelelően tesz is azért, hogy megszólítsa és segítse az egészségügyi képzésben résztvevő diákokat és így gondoskodjon az utánpótlásról, a fiatalok pályán tartásáról.
ESZA