Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Látogatás korlátozása

Az ÉSZAK-PESTI CENTRUMKÓRHÁZ - HONVÉDKÓRHÁZ területén 2023. november 11.-től további intézkedésig látogatási korlátozás került elrendelésre.

Részletek

Kínai delegáció az MH Egészségügyi Központban

2019. március 29., péntek 12:12

A Kínai Népköztársaság Gansu tartományának kormányzó helyettese és szakemberei látogattak az MH Egészségügyi Központba 2019. március 28-án.

1609151822
Hu Wei alkormányzó által vezetett delegáció látogatásának célja a magyar kórházak felszereltségének, működtetésének és irányításának megismerése volt annak érdekében, hogy a tartományukban tervezett egészségügyi központ kialakítása során, a Magyarországon tapasztaltakat figyelembe tudják venni.
1609151823
A delegáció tagjait az MH EK parancsnoka távollétében Dr. Muzsay Ildikó orvos ezredes, a Honvédkórház megbízott orvosigazgatója fogadta. Prezentációjában a központ feladatait és működését ismertette. A küldöttség nagy érdeklődést mutatott az MH EK nemzetközi együttműködéseivel kapcsolatban, továbbá azon osztályok, centrumok irányába, amelyek az intézményen belül kimagasló teljesítményt nyújtanak európai szinten is. A kínai látogatók mindenekelőtt egy esetleges együttműködési megállapodásról érdeklődtek oktatás és képzések vonatkozásban, és kifejezték szándékukat, hogy várnák orvosainkat hazájukban.

1609151823
A delegáció a Honvédkórház mindennapi életébe is betekintést nyerhetett. A kórházbejárás alkalmával megtekintették a Kardiológiai Osztályt, valamint a Sürgősségi Centrumot.

Az MH Egészségügyi Központ elismertségét jelzi, hogy évente több alkalommal is érkeznek delegációk a térségből, amelyek tovább bővítik a széles nemzetközi kapcsolatokat.

1609151823
ESZA