Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Kisbajtársak Találkozója

Szerző: MH Egészségügyi Központ |  2021. szeptember 14., kedd 10:27

Idén szeptember 11-én került megrendezésre a Kisbajtársak Találkozója elnevezésű rendezvény, a pákozdi Katonai Emlékparkban ahol, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központját, a Pszichológiai és Egészségmagatartási Intézet, Egészségfejlesztési Osztálya képviselte.

Pakozd1

A rendezvényen a civil és katonai programok mellett, a résztvevők személyesen is találkozhattak a Magyar Honvédség parancsnokával, dr. Ruszin-Szendi Romulusszal.

Az érdekfeszítő katonai bemutatók mellett, a rendezvényre érkezők az MH EK részére kialakított sátorban egészségmagatartással kapcsolatos totókat és pszichológiai teszteket tölthettek ki és a helyesen válaszolók különféle prevenciós ajándéktárgyak közül választhattak. A kitöltést követően a részvevők személyes konzultáció keretében az egészséges életmóddal kapcsolatban kaphattak segítséget.

Az osztály által képviselt állomáshelyet nagy érdeklődéssel látogatták idősek és fiatalok egyaránt. Az ajándékokat örömmel viselték a nyertesek, hiszen a rendezvény végeztével a hazautazók között sok embernél láthattuk az MH EK logóval ellátott ajándéktáskákat vagy a szintén lógóval ellátott baseball sapkát, ill. egyéb ajándéktárgyakat.

Szerző: Hegedűs Csaba százados

pákozd
Címkék
ESZA