Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Főorvosi kinevezések

Szerző: MH Egészségügyi Központ |  2007. június 1., péntek 15:02

Az HM Állami Egészségügyi Központ 2007. július 1-i megalakulásakor az intézmény 28 osztálya közül hat élére megbí­zott osztályvezető főorvos került kinevezésre. E posztokra a Honvédelmi Miniszter ez év őszén pályázatot í­rt ki.

A bí­ráló bizottság véleménye alapján 2008. november 17-én a honvédelmi miniszter ünnepélyes keretek között november 15-i hatállyal kinevezte Dr. Kovács Gábor fõorvost a pszichiátriai, Prof. Papp György fõorvost az urológiai, Dr. Veres Róbert cí­mzetes egyetemi tanárt az idegsebészeti, Dr. Zsigmond György fõorvost a III. számú belgyógyászati, továbbá Dr. Szakács Zoltán fõorvost az ideggyógyászati, Dr. Vajda Adriennt a bõrgyógyászati osztály élére. Utóbbi két fõorvost a kinevezésükkel egyidejûleg ezredessé léptette elõ.

A kinevezett fõorvosoknak a honvédelmi miniszter eredményes munkát és szakmai sikereket kí­vánt, mí­g a bõrgyógyászati és az idegsebészeti osztályok eddigi megbí­zott osztályvezetõ fõorvosainak a tevékenységét Honvédelemért Kitûntetõ Cí­m adományozásával köszönte meg.

ESZA