Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az ÉPC-Honvédkórház új weboldala

Az ÉPC-Honvédkórház új weblapja a https://epc.euintezmeny.hu címen érhető el.

Részletek

Lakossági felhívás!

2020. március 23., hétfő 15:36

Ellátás csak sürgős, indokolt esetben, elővizsgálati pont, kérdőív

Ellátás csak sürgős, indokolt esetben

Felhívjuk az előjegyzéssel rendelkező Betegeink figyelmét, hogy 2020.03.16-tól a tervezett egészségügyi ellátás csak sürgős szükség (életveszély vagy tartós egészségkárosodás elkerülése érdekében) esetén kerül elvégzésre.

Kérjük Önöket, hogy az MH Egészségügyi Központ szakrendelésein, szakambulanciáin és a diagnosztikai vizsgálatokon ennek megfelelően, csak valóban sürgős, indokolt esetekben jelenjenek meg

Betegeinket ezekben az esetekben is 7.30–20.00 óra között várják orvosaink és ápolóink. Az elmúlt napok tapasztalatai alapján a kora reggeli órákban hosszabb sorban állás várható, ezért javasoljuk a lehetőség szerinti későbbi időpontban érkezést.


Elővizsgálati pontok

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ tájékoztatja betegeit, illetve az intézménybe érkezőket, hogy a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel a Róbert Károly körúti székhelyen és a Podmaniczky utcai telephelyen is elővizsgálati pontot működtet.

Az MH Egészségügyi Központ mindkét telephelyén kizárólag az elővizsgálati ponton történő áthaladást követően lehet igénybe venni minden járó- és fekvőbeteg ellátást.
Az elővizsgálat lázmérésből és kérdőív kitöltéséből áll, amely mindenkinek kötelező! Ennek bevezetése miatt megnőhet a várakozási idő.
Kérjük Önöket, hogy várakozás közben tartsanak egymás között 2 méter távolságot!

A járó- és fekvőbeteg ellátó szakrendelések, szakambulanciák és a fekvőbeteg osztályok, valamint a diagnosztikai ellátások szolgáltatásait kizárólag azok vehetik igénybe, akiknél nem merül fel a koronavírus-fertőzés gyanúja.

Ellenkező esetben a beteg további vizsgálata a Róbert Károly körúti székhelyen a Sürgősségi Centrumban (bejárat a Róbert Károly krt.felől), a Podmaniczky utcai telephelyen pedig a Sürgősségi Fogadóhelyen (bejárat a Rippl-Rónai utca felől) történik.

Az intézmény mindenki biztonsága érdekében kéri a szíves megértést és türelmet!


Kérdőív

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ tájékoztatja a betegeit, illetve az intézménybe érkezőket, hogy a Róbert Károly körúti székhelyen és a Podmaniczky utcai telephelyen lévő elővizsgálati pontoknál az áthaladási folyamat részét képezi kérdőív kitöltése is.

A gyorsabb bejutás érdekében a kérdőív letölthető a honlapunkról.

Kérjük kedves betegeinket és a hozzátartozókat, hogy amennyiben lehetőség van rá, a kérdőívet nyomtatott és kitöltött változatban hozzák magukkal és nyújtsák át kollégáink részére.

Szíves együttműködésüket köszönjük!
ESZA