Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Mága Zoltán adománya a Honvédkórház részére

Szerző: MH Egészségügyi Központ | Fotó: MH Egészségügyi Központ |  2022. február 28., hétfő 8:35

Mága Zoltán, a 2022-es újévi koncertjén orvosi eszközt adományozott a Magyar Honvédség Egészségügyi Központja számára, amely gyakorlati működését és alkalmazását a Honvédkórház főigazgatója Prof. Dr. Wikonkál Norbert és a reumatológiai és fizioterápiás szakellátását vezető, Prof. Dr. Sandra Sándor főorvos mutatta be számára 2022. február 21-én.

02

A BTL 4000 premium készülékkel kis és középfrekvenciás kezelések végezhetők. A 2x2 csatorna egyszerre és külön-külön használható. Képes két ember egyidejű kezelésére különböző áramformákkal. Lehetőség van előre írt programok használatára diagnózis szerint és gyorsított menü segítségével gyakran előforduló problémák kezelésére, valamint kézi beállítással az áramformák választására. A kiválasztott programokat egyéni beállítás szerint tudják elmenteni.

04

A gyorsított menü:

  • fájdalomcsillapítás akut, krónikus,
  • izomlazítás, duzzanat csökkentés,
  • izomerősítés, keringés és anyagcsere fokozás,
  • derékfájdalom, bursitis.

Prof. Dr. Sandra Sándor főorvos úr elmondta, hogy örömmel tölti el, hogy a mai világban is élnek olyanok, akik önzetlenül segítséget nyújtanak a magyar egészségügy számára és hálás az adományért, amely kapcsán szeretné köszönetét kifejezni Mága művész úr felé.

 

03

A készülék elengedhetetlen segítség a napi gyógyító tevékenységhez a reumatológia és fizioterápia szakrendelésen és nagyban hozzájárul azoknak a betegeknek a kezeléséhez és az életminőségének javításához, akik valamilyen mozgásszervi panasszal fordulnak segítségért.

01
Címkék
ESZA