Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

adomány

IMG-4985

Ismét egészségügyi eszközökkel segítenek

Egészségügyi szakanyagokat szállítottak az MH Egészségügyi Központ telephelyéről Biatorbágyra, április 6-án, szerdán. A felajánlott eszközökkel az ukrán egészségügyi ellátást szeretnék segíteni. A felajánlást a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet vette át és juttatja el Ukrajnába.

P3160284

Egészségügyi eszközök átadásával segítenek

Egészségügyi szakanyagokat szállítottak az MH Egészségügyi Központ telephelyéről Biatorbágyra, március 16-án, szerdán, amelyekkel az orosz–ukrán háború sérültjeinek kívánnak segíteni. Az eszközöket a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet vette át és juttatja el Ukrajnába.

03

Mága Zoltán adománya a Honvédkórház részére

Mága Zoltán, a 2022-es újévi koncertjén orvosi eszközt adományozott a Magyar Honvédség Egészségügyi Központja számára, amely gyakorlati működését és alkalmazását a Honvédkórház főigazgatója Prof. Dr. Wikonkál Norbert és a reumatológiai és fizioterápiás szakellátását vezető, Prof. Dr. Sandra Sándor főorvos mutatta be számára 2022. február 21-én.

2

Adomány a Béres Gyógyszergyártól

2022. február 17-én, a Béres Gyógyszergyár immunerősítő Béres Csepp Extra készítményeket adományozott a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjának, COVID-betegek ellátásában résztvevő munkatársai részére.

IMG_0011

Adomány a kunmadarasi óvodának

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ debreceni telephelyének katonái 2022. január 27-én játékokat adományoztak a kunmadarasi Manófalva óvoda részére.

Babafeszek (6 of 7)

Nagy értékű adomány a Honvédkórház Perinatális Intenzív Centrumának

Fizikai és idegrendszeri fejlődést segítő textil eszköz adományokban részesült az MH Egészségügyi Központ Honvédkórház Perinatális Intenzív Centruma (PIC). A koraszülött babák igényeire tervezett babafészek csomagok átadására 2022. január 25-én, a Podmaniczky utcai telephelyen került sor.

Megyunk_Tovabb_Elore_Alapitvany_agyat_adomanyoz_a_Honvedkorhaznak_20211217_07 copy

Adomány a Honvédkórház részére

Két darab AIME 005 FULL elektromos ágyat, valamint az ágyakhoz tartozó decubitus matracokat adományozott az MH Egészségügyi Központ Podmaniczky utcai telephelyén lévő Onkológiai Osztály részére a Megyünk Tovább Előre Alapítvány december 17-én, pénteken. Az acélvázas szerkezettel, bükkfa bevonattal, távirányítóval, LIFT funkcióval, valamint oldalkorláttal felszerelt ágyak jelentős mértékben hozzájárulnak a minőségi betegellátáshoz.

ESZA