Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az ÉPC-Honvédkórház új weboldala

Az ÉPC-Honvédkórház új weblapja a https://epc.euintezmeny.hu címen érhető el.

Részletek

Nagy értékű adomány a Honvédkórház Perinatális Intenzív Centrumának

Szerző: MH Egészségügyi Központ | Fotó: MH Egészségügyi Központ |  2022. január 26., szerda 8:01

Fizikai és idegrendszeri fejlődést segítő textil eszköz adományokban részesült az MH Egészségügyi Központ Honvédkórház Perinatális Intenzív Centruma (PIC). A koraszülött babák igényeire tervezett babafészek csomagok átadására 2022. január 25-én, a Podmaniczky utcai telephelyen került sor.

A felajánlott eszközök kifejlesztése orvosok és nővérek szakmai segítségével valósult meg annak érdekében, hogy a koraszülött babák fejlődését maximálisan támogassák. A speciális babfészek csomagok tartalmaznak többek között babatámasztót, ultrahangozsánál használt sapkát, plüss szemtakarókat és szoptatós párnákat.  

Az adományok értéke 2.508.145 Ft, amelyet közösségi összefogás során az Alapítvány az Alapítványokért, valamint a Plüss Kommandó gyűjtött össze.

Az átadás során az MH Egészségügyi Központ Honvédkórház főigazgatója, Prof. Dr. Wikonkál Norbert Miklós elmondta, hogy a Honvédkórház PIC az intézmény fontos profilját képviseli, ezért lényeges az osztály magas infrastrukturális háttere. A főigazgató megköszönte a felajánlott tárgyakat és a koraszülött ellátásban résztvevők áldozatos munkáját.

2022. január 26.

Címkék
ESZA