Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Magyar előadás az NCT Europe 2018 konferencián

2018. augusztus 2., csütörtök 12:30

Az MH Egészségügyi Központ Védelem-egészségügyi Igazgatósága is képviseltette magát a kiemelt jelentőségű NCT (Non-Conventional Threat) Europe 2018 konferencián Hollandiában, 2018 júliusában.

1609151648

A rendezvény védnöke a holland Védelmi Minisztérium, helyszíne a holland hadsereg ABV (Atom, Biológiai, Vegyi) Kiképző Centruma volt. A konferencia évente megrendezésre kerül Európában, Amerikában és Ázsiában, meghívottai az ABV terület civil és katonai szakértői, valamint védelmi ipari cégei. 2018-ban Hollandiában Európa, az USA, Dél-Amerika, a Közel-Kelet és Ázsia 30 országa képviseltette magát.

1609151648
A holland Védelmi Minisztérium meghívására Balázs Péter őrnagy, az MH Egészségügyi Központ Védelem-egészségügyi Stratégiai Tervező Osztályának mérnök főtisztje is részt vett az eseményen előadóként. Balázs Péter őrnagy előadást tartott a honvéd egészségügy fontosabb műszaki fejlesztéseiről, összhangban a konferencia fő témájával, kiemelve az Azonnali Reagáló Erők eljárásait, használt eszközeit, és a hátterükként szolgáló mobil laboratóriumi képességeket.
ESZA