Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az ÉPC-Honvédkórház új weboldala

Az ÉPC-Honvédkórház új weblapja a https://epc.euintezmeny.hu címen érhető el.

Részletek

MESZK Szakmai Díjat nyert a Honvédkórház dolgozója

2016. szeptember 21., szerda 7:28

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara az egészségügy területén kifejtett kiemelkedő szakmai és közösségépítő szakdolgozói tevékenység elismeréseként Szakmai Díj-at adományozott Pintér Lászlóné, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Patológiai és Kórszövettani Osztály citológiai szakasszisztensének.

A 2006-ban alapított szakmai elismerés annak a kamarai tagnak adományozható, aki hivatásának képviseletével az egészség megőrzése, betegségek megelőzése, az ápolás, gondozás, betegellátás terén magas színvonalú, példaértékű eredményt ért el, és kimagasló teljesítményével hozzájárult az egészségügyi ellátás és a szakdolgozói tevékenység fejlesztéséhez.


1609151168

A helyi és területi szervezetek javaslatára, az Országos Kitüntetési Bizottság véleményezésével, az Országos Elnök jóváhagyásával ez évben is 21 fő részére adták át az elismerést. A budapesti szervezetből a XIII. kerületi helyi elnök javaslata alapján: Pintér Lászlóné, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Patológiai és Kórszövettani Osztály citológiai szakasszisztense kapta meg a díjat, egyedül a fővárosból.
1976 óta dolgozik a Honvédkórházban, illetve elődintézményében (MÁV Kórház), a Patológiai Osztályon citológiai asszisztensként.
1985–2007-ig vezető asszisztensként is tevékenykedett.
Hivatását nagy odaadással, elhivatottsággal felelősségtudatosan végzi.
Aktívan részt vett az osztály csapatépítő tevékenységébe, illetve nagy erőkkel segítette a fiatalok oktatását és az új dolgozók beilleszkedését. Szakmai tudása és nyugodt természete jó hatással volt a körülötte dolgozókra. A MESZK alakulásától aktívan segíti a helyi szervezet munkáját.

1609151168
ESZA