Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Művészeti kiállítás

2019. április 4., csütörtök 15:39

Az MH Egészségügyi Központ munkatársainak művészeti munkáit bemutató kiállítás nyílt az intézmény Róbert Károly körúti székhelyén 2019. április 4-én.

1609151831

A Honvédkórház 120 éves fennállásnak alkalmából szervezett rendezvénysorozat a kultúra és a tudomány jegyében zajlik. A programok között hangsúlyos és üdítő eseményként szerepel a munkatársak művészeti kiállítása, melyen festmények, fotók, grafikák és kézműves alkotások várják az érdeklődőket.

1609151831

A megnyitó alkalmával Dr. Kun Szabó István vezérőrnagy, az MH Egészségügyi Központ parancsnoka az ágazatban dolgozók kiemelkedő teljesítményét méltatta, valamint büszkeséggel és elismeréssel vélekedett a jelenlévő kiállító művészek alkotásairól, az azok mögött rejtőző teljesítményről.

1609151831

Dr. Kiss Attila orvos ezredes, az alkotók nevében megköszönte a kiállítási lehetőséget, mellyel ezúton kreatív oldalukat is megmutathatják az érdeklődő közönségnek. Orvosok, szakdolgozók és adminisztratív területen dolgozók is örömmel éltek a lehetőséggel, hogy a kiállítás alkalmával alkotó művészként is bemutatkozhassanak – tette hozzá.

Látva az itt dolgozók lelkesedését és érdeklődését, az MH Egészségügyi Központ reméli, hogy az idei évben első alkalommal megvalósuló rendezvény hagyományteremtő lesz és a kórház a jövőben is helyet adhat időszakos kiállításoknak.

A kiállítás várhatóan 2019. nyár végéig lesz megtekinthető.

1609151831

Fotók: Füzes Judith

ESZA