Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Látogatás korlátozása

Az ÉSZAK-PESTI CENTRUMKÓRHÁZ - HONVÉDKÓRHÁZ területén 2023. november 11.-től további intézkedésig látogatási korlátozás került elrendelésre.

Részletek

NATO Kiválósági Központ igazgatók konferenciája 2016

2016. október 14., péntek 9:09

2016. októberében került megrendezésre a litvániai Vilniusban a NATO Kiválósági Központok (NATO Centres of Excellnece) igazgatóinak éves konferenciája 24 NATO Kiválósági Központ igazgató és a NATO Szövetséges Transzformációs Parancsnokság (NATO Allied Command Transformation) képviselőinek részvételével. 

A konferenciának a vilniusi székhelyű Energia Biztonság Kiválósági Központ (Energy Security Centre of Excellence) adott otthont. Az eseményen megválasztásra került a budapesti székhelyű NATO Katona-egészségügyi Kiválósági Központ (NATO KEKK) igazgatója, Dr. Fazekas László orvos ezredes a Kiválósági Központ Igazgatók Konferenciájának soron következő elnökévé, ami azt jelenti, hogy egy évig Fazekas ezredes fogja képviselni a NATO Kiválósági Központokat számos magas rangú nemzetközi fórumon.

1609151181
A NATO Szövetséges Transzformációs Parancsnokság által végrehajtott akkreditációs eljárás eredményeként nemrégiben bejelentésre került a NATO KEKK hat évre szóló legmagasabb szintű akkreditációja (NATO Unconditional Accreditation). Ezzel együtt minden NATO KEKK által koordinált katona-egészségügyi képzés minősítése is a legmagasabb szintűre emelkedett (NATO Approved).
1609151181

Az Észak-atlanti Tanács 2009-ben akkreditálta és aktiválta a NATO Katona-egészségügyi Kiválósági Központot, mint önálló, nemzetközi katonai szervezetet hazánkban. A Központ azóta 10 tagországával és kiemelkedő teljesítményével kiérdemelte a Szövetség megbecsülését és fontos tényezővé vált hazánk NATO vállalásai között. A Központ megalapítója – mint „keretnemzet” – Magyarország, mely mellett Belgium, a Cseh Köztársaság, az Egyesült Királyság, Franciaország, Hollandia, Németország, Olaszország, Románia és az Amerikai Egyesült Államok vállal részt a szakmai tevékenységben. Szlovákia csatlakozása folyamatban van.


Bővebb információért Központunkkal, illetve tevékenységünkkel (pl.képzések, tanfolyamok, szabványosítás és koncepció-fejlesztés) kapcsolatban kérjük látogasson el weboldalunkra: www.coemed.org.

ESZA