Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Nem csak nyáron van teendő a Balaton partján

Szerző: MH Egészségügyi Központ | Fotó: MH Egészségügyi Központ |  2023. január 17., kedd 12:36

Balatonakarattyán, a strandon szerzett kisebb-nagyobb sérülések ellátása alkalmával többen is találkozhattak már az MH EK egészségügyi állományával. A nyári szezonon kívül is akad teendője a szakdolgozóknak.

Az elsősegélynyújtás és a különböző rendezvények egészségügyi biztosítása mellett feladataik közé tartozik többek között az élelmezési egységek, szállodák és egyes közös használatú helyiségek higiénés ellenőrzése. A különböző megbetegedések megelőzése érdekében fontos a rendszeres ellenőrzés, egyeztetés és a körülményekhez alkalmazkodó folyamatos változtatások, fejlesztések kidolgozása.

IMG_7153_1200

Az üdülő működését időszaktól függően 300-500 dolgozó biztosítja, akiknek meghatározott időközönként foglalkozás-egészségügyi vizsgálaton kell részt vennie, ezeket szintén a balatonakarattyai egészségügyi személyzet bonyolítja le.

image_0_1200

Az egészségi állapot megőrzés mellett az egészségügyi ismereteik bővítésére is nagy figyelmet kell fordítani, mind a honvédelmi és munkavállalói állomány, mind a katonaállomány tekintetében, egészségügyi oktatások, kiképzések során. Az látogatók üdülőben dolgozó masszőr kollégával is találkozhatnak, aki egész évben várja felfrissülésre vágyó vendégeit.

image_1_1200
Címkék
ESZA