Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az ÉPC-Honvédkórház új weboldala

Az ÉPC-Honvédkórház új weblapja a https://epc.euintezmeny.hu címen érhető el.

Részletek

Nemzetközi hadiipari kiállításon vesz részt a Mobil Biológiai Laboratórium Komplexum

2016. október 19., szerda 15:28

Bemutatkozik a Mobil Biológiai Laboratórium Komplexum a Future Forces Forum nemzetközi hadiipari kiállításon, október 19-21. között Prágában.

A hadiipari bemutatón a HM EI Zrt. által fejlesztett Mobil Biológiai Laboratórium Komplexumot az MH Egészségügyi Központ szakemberei mutatják be. A konténer nagy mobilitású, műveleti területen is használható biológiai laboratóriumok új generációs változata, amely különböző fertőző ágensek gyors és nagy érzékenységű kimutatására alkalmazható eszköz. Emellett hatékonyan használható a civil szférában, a biovédelem, a járványügy és a katasztrófavédelem területén is. A veszélyforrás közelébe telepíthető diagnosztikai képességnek különösen a gyors reagálást igénylő események esetén van létjogosultsága, mivel elősegíti a gyors döntéshozatali folyamatot és lehetővé teszi a megfelelő ellenintézkedések időbeni megtételét.
1609151184
A kiállítással egyidejűleg több konferencia – például World CBRN and Medical Congress, Future Soldier Systems Conference, CBRN Workshop, Medical Workshop, Military Advanced Robotic System Conference, Logistics Capability Workshop – is zajlik Prágában.
1609151184
ESZA