Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Parancsnoki évzáró és köszöntő

2014. december 19., péntek 7:34

Az MH Egészségügyi Központ parancsnoka megtartotta évzáró, vezető állomány körében tartott rendezvényét, 2014. december 18-án.

1609150927

Az MH EK parancsnoka – a vezető állomány nevében – megköszönte az évzáró rendezvényen résztvevő, valamint az alárendeltségükbe tartozó teljes állomány egész éves munkáját.
Az év vége mindig jó alkalom arra, hogy megálljunk egy számvetésre: honnan indultunk, hová jutottunk, merre tartunk. ” – osztotta meg gondolatait pohárköszöntő beszédében Szabó István vezérőrnagy.

1609150927

Az átszervezést követően kialakult az a struktúra, amellyel terveink szerint meg tudjuk oldani az előttünk álló feladatokat. Az idei esztendőben az MH EK komoly erőfeszítéseket tett az ellátás színvonalának növelésére és a finanszírozhatóság fenntartására. A feszes gazdálkodás mellett több olyan beruházás illetve fejlesztés valósulhatott meg, mint a GYEMSZI-vel közösen kialakított Klinikai Demonstrációs Egység, a pályázati pénzen korszerűsített PIC (Koraszülött Intenzív Centrum), vagy a Budapest főpolgármestere által átadott csatornahő-újrahasznosító létesítmény. Ezek mind segítik az intézmény napi munkáját, amelynek végrehajtása óriási erőfeszítéseket igényel a dolgozók részéről, s amelyet látok, tapasztalok és nagyra értékelek. – közölte a szervezet parancsnoka, majd mindenkinek sikerekben gazdag, boldog új évet kívánt.

ESZA